WAVE SPORRAR HAMMARE - WESP 3 (Makebe)

Tillverkare: Makebe
Modellnummer: SPORR-WESP3
Tillgänglighet: I lager
965 kr
Exkl. moms: 772 kr
Antal:  

Tillgängliga val


* Färger:

Wesp 3
Innovativ utbytbara huvud design - välj från 7 typer

Ergonomiskt formade för att passa runt ankeln ben

Tillverkad av aluminium - tuff och tålig

Levereras med ett par ändar; Tand Rowel, Smooth Rowel, hammarhuvudet, kort Smoth End, Long Smooth End, Long Ball End, Hjul

Välj mellan 7 färger: blått, rött, silver, champagne, choklad, svart, Bourgogne

De innovativa Ergo Spurs efter MakeBe är fantastiskt - inte bara är de ergonomiskt utformade, men de också göra det möjligt för utbytbara cylindriska huvuden! Välj från 7 cylindriska huvud stilar, vilket gör dessa en otroligt mångsidig par sporrar!

Utformad för att passa i din fotled ben, kommer dessa att vara den mest bekväma par sporrar du någonsin har ägt! Den speciella formen hjälper också till att förhindra sporre glider ner på baksidan av mul- inte mer att behöva stanna för att justera dina sporrar!

Tillverkad med aluminium, vilket gör dem hårda och lätta. Välj mellan 6 fantastiska färger som kommer att stå upp till de hårda dagliga använda tack vare den anodiska oxidationsprocessen används för att applicera färgen - innebär detta dina sporrar behåller sin vackra glans över tiden!

De utbytbara halsar är en stor del av dessa sporrar - mycket snabbt och enkelt att göra, du behöver bara en skruvmejsel! Varje par sporrar köpt levereras med en uppsättning av cheferna för ditt val!

Skriv en recension

Ditt namn:


Din recension: Notera: HTML översätts inte!

Betyg: Dålig           Bra

Fyll i koden som visas i bilden nedan:

Handla tryggt och skert med billmate