Om oss

Nipet Horse startade sin verksamhet 2010

Vi är agenter för OneK hjälmar, CamboxISIS, USG säkerhetsvästar, Peetz trolley och sadelskåp och Flex-On stigbyglar med flera.

Jag som äger Nipet heter Peter Langebro och jag brinner för säkerhet inom ridsporten, så det föreföll sig naturligt att jag har satsat på några av världens bästa och säkraste produkter för ryttare.

USGs Flexi+Equiairbag säkerhetsvästar är förmodligen den bästa och säkraste väst som finns på marknaden. Har vunnit otroligt många priser runt om i hela världen.

USGs FlexiPlusEquiAirbag® vinnare av BETA Innovation Award 2013 för säkerhet och trygghet.

OneK-hjälmen en perfekt kombination av avancerad teknik och estetiskt tilltalande design. Den har tillräckligt många funktioner för att tilltala de som vill ha allt en hjälm kan erbjuda, samtidigt som den visuellt tilltalar alla som uppskattar traditioner. One K erbjuder det bästa av två världar.

CamboxISIS är en hjälmkamera som är speciellt framtagen för hästsporten.

Flex-On stigbyglar är en stigbygel som det låter i sitt namn flexibel och gör att man sparar sina knä, höfter och rygg. Och får en mjukare landning när man hoppar och det blir i sin tur en mycket snällare belastning på hästens rygg.

Peetz trolley och sadelskåp är en tysk exklusiv produkt som finns i både galvaniserad och rostfritt. Kan också beställas med läderklädda dörrar som finns i vilken färg man vill.

Mvh
Peter Langebro

Vi innehar F-Skattesedel
Organisationsnummer: 5503184375
Bankgiro: 623-1039 Nipet
E-post: info@nipet.se